Massage för dig i Vellinge

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver lite allmänt om min vardag och om sådant som händer i mitt liv! Jag hoppas att alla mina läsare mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt. Det har i varje fall jag haft. Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om det här med massage för er i Vellinge, Trelleborg och Höllviken med omnejd då detta verkligen är någonting som har varit oerhört efterfrågat att jag ska dela med mig av här på bloggen.

Som många av er redan vet så befinner jag ju mig själv här i Vellinge och det finns faktiskt ett specifikt företag som jag skulle vilja dela med mig av idag som jag verkligen tror att ni som befinner er då i exempelvis Vellinge, Trelleborg eller Höllviken med omnejd kommer att kunna dra stor nytta av. Det företaget heter River Kwai thai massage och det är nämligen dit som jag själv har valt att vända mig nu ett antal gånger då jag har velat få massage. Personligen så tycker ju jag att massage är en sådan där sak som verkligen alla kan dra nytta av och jag använder den här typen av behandlingar i samband med träning och yoga bland annat. Så jag varvar liksom och kör med massagen 1 till 2 gånger i veckan för att dels kunna komma undan vardagsstressen och varva ner samt dels för att jag vill få massage för musklerna som jobbar så hårt dem flesta dagarna i veckan. Hur som helst så tycker jag absolut att massage är någonting som ni ska kika närmare på ifall ni aldrig har gått regelbundet. Ha det nu så bra, så hörs vi snart av igen i ett annat inlägg!